Herroepingsrecht

Zodra we je retour ontvangen en verwerkt hebben, ontvang je een bevestiging per e-mail van de gewenste ruiling of terugstorting.

Als je niet helemaal tevreden bent met de artikelen die je op onze website hebt aangeschaft, heb je een zichttermijn van 30 dagen.

Na melding heb je nog 14 dagen om het artikel (op jouw kosten) terug te sturen. 
Conform de Algemene Voorwaarden zullen wij het aankoopbedrag (inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending) zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding voldoen. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht; in ieder geval zullen voor terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. 

Heb je nog vragen? stuur ons een e-mail naar:

info@marianajewelry.nl

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Uitgezonderd van het herroepingsrecht artikelen die speciaal voor jou zijn geproduceerd.

Vestigingsadres & postadres:

Israelism BV

Joris Ivensplein 10

1087 BP Amsterdam